13 martie 2012

Studiul de print fotoCircula pe net un chestionar foto, care ni se pare extrem de interesant, l-am completat si noi, ceea ce va dorim si voua. Zice asa:

Daca citesti acum acest text, înseamna ca, sub o forma sau alta, ai legatura cu fotografia, grafica si printul, deci ai o parere care conteaza. De aceea, te invitam sa iei parte la o cercetare nationala privind printul foto în România.

De rezultatele acestui studiu vor beneficia, deopotriva, furnizorii si consumatorii, si vom putea afla detalii interesante despre comunitatea foto, si nu numai, din România. Pentru a pastra obiectivitatea, nu vom divulga acum initiatorul acestui chestionar.

Raspunsurile individuale sunt anonime si secrete, dar concluziile sunt publice. La sfârsitul lunii martie, rezultatele interpretate, precum si autorii studiului vor fi facute publice. Toate raspunsurile sunt obligatorii (dar nu va speriati - întrebarile sunt incitante si amuzante, iar completarea raspunsurilor dureaza cel mult 5 minute). Daca abandonati chestionarul, toate raspunsurile date pâna atunci se pierd, asa ca va rugam sa îl duceti pâna la capat.

Începeti chestionarul!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru orice comentarii folositi cu incredere formularul de mai jos: