27 septembrie 2012

Pachetul complet pentru targuri si expozitii

Aveti in plan participarea la un targ sau o expozitie ?

Avem un pachet atent ponderat, astfel incat sa beneficiati de maximul de vizibilitate si valoare, pentru un pret aproape insignifiant. Include tot ce este necesar pentru o prezenta onorabila, si costa chiar putin.

EXPO-KIT-ul complet

O selectie de produse si servicii atent balansate, astfel incat sa beneficiati la maximul de valoare pentru numai 888 € ! Cu LIVRARE GRATUITA oriunde in tara.

300 de mape

Economice, dar cu tinuta!
Tiparite in policromie pe carton lucios de 300 gr/mp, cu fata exteriora laminata mat, pentru un feeling catifelat. Stantate, cu cotor de 5 mm si prevazute cu buzunar pentru carte de vizita.
Iar asta, combinat cu...

5000 de flyere

De dat la intrare. 
Format DL (o treime de A4), pe hartie mata sau lucioasa de 150 gr/mp, tiparite in policromie. 5000 de exemplare ar trebui sa fie suficiente pentru oricati vizitatori.
Dar nu e tot!

2000 de pliante

Pentru clientii curiosi.
Format A4 pliat in 3, tiparit in policromie la calitate fotografica, pe hartie mata de 150 gr/mp. Daca targul dureaza 4 zile, puteti da unul pe minut, fara sa ramaneti in pana de pliante.
Si chiar arata bine!

100 de pixuri

"I've got you under my skin"
100 de pixuri economice, personalizate in 4 culori liniare. Iar beneficiarul va vede sigla cel putin cateva luni (cu exceptia juristilor).
Iar pentru aspect, va propunem...

2 sisteme roll-up

Imposibil de ratat cu privirea
Doua sisteme roll-up durabile, tiparite la calitate foto, pe polipropilena laminata mat. 85 x 200 cm ar trebui sa ajunga la toata lumea.
Alaturi de...

5 postere foto

Aveti aspiratii mari?
Tipariti la 2400 dpi!

Daca standul Dvs. inca mai are pereti liberi, ii puteti decora cu 5 fotografii 70 x 100 cm, tiparite la cel mai inalt nivel cromatic.
Ce ar mai fi de adaugat?

1000 carti de vizita

Carti de vizita tiparite si taiate impecabil, pe carton satinat de 300 gr/mp. Oricate nume, dar nu mai putin de 100 buc. pentru o persoana.
Pentru cei care stau la stand...

10 tricouri personalizate

Pentru ca persoanele care fac sampling sau stau la stand sa poata fi branduite cu sigla firmei dvs. Doar sa ne incadram in 30 x 15 cm.
...si care pot servi cafeaua din...

10 cani personalizate

Perfecte pentru servit cafeaua, ceaiul, whiskey-ul, sau o combinatie a acestora. Cand va serviti clientul, o sa stie precis unde se afla. 
Iar pe birou, sa stea...

5 mouse pad-uri personalizate

E posibil sa nu le gasiti o utilitate imediata, mai ales daca aveti deja, dar vi le recomandam, pentru ca sunt de calitate si arata bine. 
Ok. Mai e mult?

oh, si nu doar atat!

Livrare gratuita oriunde in tara... si, in special, sigura, pentru ca fiecare produs este ambalat individual, cu maxima atentie. 
Totul pentru
= 888
+ tva.
Daca doriti mai multe sau mai putine produse, sau aveti o viziune personala, va stam cu placere la dispozitie! Contactati-ne pentru orice solicitare, planificare sau informatie tehnica.


P.S. Aceasta oferta nu este un contract. Termenul de executie este de 4-10 zile lucratoare si va fi comunicat de la inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru orice comentarii folositi cu incredere formularul de mai jos: