28 februarie 2013

Spiritul Înălţimilor - expoziţie de fotografie

Un pic de MyPoster ajunge si la Brasov.
Multumim Laurentiu, Serban, Dorin!
Laurenţiu Pavel, Şerban Sîmbotelecan şi Dorin Bofan vă invită la vernisajul expoziţiei de fotografie "Spiritul Înălţimilor". Evenimentul va avea loc marţi, 5 martie, începând cu ora 17, la librăria Okian din Braşov.
“Această expoziţie este dedicată frumuseţii şi sălbăticiei muntelui. Este dedicată atât oamenilor care apreciază şi înţeleg eforturile depuse pentru a savura momentele unice pe care le oferă zonele alpine, cât şi celor care nu pot ajunge acolo sus, dar vor să fie măcar cu sufletul pentru câteva momente. Este dedicată călătoriei în natură, dormitului în cort, trezitului de dimineaţă, parcurgerii traseelor în noapte, statului în frig, vântului, ploii şi soarelui. Este dedicată momentelor de linişte, de regăsire şi de încântare. Unele imagini au fost realizate de fiecare din noi în solitudine, altele având oameni dragi aproape. Dar în fiecare din ele se regăsesc trăirile unor experienţe ce nu se uită. Ele reprezintă viziunea noastră asupra lumii naturale şi bucuria de a fi acolo, în mijlocul ei.”
Laurenţiu Pavel, Şerban Sîmbotelecan şi Dorin Bofan sunt trei prieteni care s-au cunoscut prin intermediul pasiunii comune pentru munte şi fotografie. Au călătorit în munţi din Romania ca Retezat, Făgăraş, Cernei, Bucegi, Ciucaş, Apuseni sau Ceahlău. De asemenea, au vizitat munţi din Italia, Elveţia sau Norvegia. Călătoria lor abia a început şi aventuri cel puţin la fel de frumoase ca cele pe care le-au trăit până acum îi aşteaptă.
Cu sprijinul Photolife şi al librăriei Okian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru orice comentarii folositi cu incredere formularul de mai jos: