29 martie 2013

Avem un site nou-nout!


Bine ati venit in noul nostru web-site!


Am avut parte de cateva saptamani foarte aglomerate la AZERO. Dar am reusit sa il finalizam (in sfarsit!), intre doua printuri. Speram ca veti gasi informatia mai rapid, mai usor si mai placut, si veti putea sta conectati cu ce se intampla la AZERO.

Ce aduce nou:
Peste 100 de produse si servicii, din care un sfert sunt noi-noute. Marcam astfel o prima etapa fericita de 2013, dar stati aproape - avem in plan mai multe pentru anul acesta.

Intrati de pe mobil sau de pe tableta? Bun, inseamna ca nu ne-am chinuit degeaba implementand interfata Responsive! Micsorati fereastra browserului, sau intrati de pe telefon sau tableta, sa vedeti ce interesant arata site-ul!

Incurajam pe toata lumea sa navigheze prin site, sa se aboneze la newsletter-ul nostru ocazional, si sa ne dea traditionalul Like.

Site-ul vechi va ramane online pentru cateva luni, si il veti gasi (daca din cine stie ce motive inexplicabile ati avea nevoie de el) la adresa http://old.azero.ro Dar sa aruncam o ultima privire nostalgica vechiului site, cand am lansat firma si am creat prima versiune a site-ului

Pentru editia din 2009 nu avem o poza, deoarece serverul a fost spart in mod brutal de hackerii turci, iar Web Archive nu a apucat sa o salveze.

2010 - pe cea actuala poate o mai tineti minte.

Va invitam acum sa descoperiti  ce v-am pregatit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru orice comentarii folositi cu incredere formularul de mai jos: