5 martie 2013

Un pic de AZERO pe Opera Nationala din Timisoara

Un pic de AZERO a ajuns, literalmente, pe Opera Nationala din Timisoara.

Week-end-ul acesta s-a desfasurat, la Timisoara, Balul Arhitectilor. Banatul s-a dovedit a fi "fruncea" si "mincea" inca o data. Coroborat cu cele 25 de procente timisorene ale AZERO-ului, nu poate decat sa ne umple de justificata mandrie locala.
Cu aceasta ocazie, am pus la treaba noul nostru plotter SC-S70610, care a avut ocazia sa isi arate cele 10 culori, inclusiv alb si argintiu, printand outdoor la calitate foto. Nu va spune nimic denumirea S70610? Este varful de gama Epson in ceea ce priveste printul low-solvent, cel de la AZERO fiind al 3-lea din Romania. Sau poate al 4-lea, la momentul scrierii acestui text.


Totodata, anuntam si intrarea noastra mai serioasa in zona de printuri outdoor, pastrand, desigur, photo-quality-ul recunoscut.

Multumim  Synopsis & Friends pentru ca au ales AZERO ca print partner.


Citind ce scrie pe mesh-ul din dreapta, aflam ca: atunci cand lucrarea este terminata si cheltuiala nu depaseste estimarea, arhitectul este felicitat cu decrete si onoruri (Vitruvius, 80 i.C.-15 d.C.). Speram ca ne incadram si noi in aceasta situatie si asteptam, in consecinta, decrete si onoruri :)
Cititi mai mult:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru orice comentarii folositi cu incredere formularul de mai jos: