despre MyPoster

Cu peste 9 ani de experenta, MyPoster este serviciul tau online pentru print foto de mari dimensiuni, oferindu-ti numeroase variante de printare, postere, imagini de arta si alte elemente potrivite cu interesul, stilul si bugetul fiecaruia.

MyPoster tipareste la calitate fotografica orice imagine, o inrameaza profesional si o livreaza direct la usa ta.
  1. Transfera imaginile prin internet: Initiezi comanda stand comod in fata calculatorului. Fara parole, autentificari si alte batai de cap.
  2. Alege dimensiunea si rama: Ai la dispozitie cele 1500 de combinatii de materiale, finisari si culori, avand control asupra tuturor aspectelor comenzii.
  3. Introdu datele de livrare si plata: Comanda este executata rapid si iti este livrata, in cateva zile, direct la usa. 
 

Esti grafician sau fotograf? Publica si vinde imagini prin MyPoster!

Transfera fisierele grafice si stabileste remuneratia dorita. MyPoster este ideal pentru fotografii, calendare, caricaturi, planse didactice. Imaginile apar in vanzare in MyPoster si (optional) in site-ul sau blogul tau si pot fi cumparate sub forma fizica, tiparita. Serviciul este oferit gratuit, fara comisioane sau abonamente.

Magazinul MyPoster

Vrei sa faci un cadou cuiva sau, pur si simplu, vrei sa iti decorezi casa? Din Magazinul MyPoster poti alege postere si fotografii dintr-o selectie unica de imagini originale. Ai la dispozitie creatii noi si serii limitate.